Uitwisselingsstudenten

Maak kennis met onze avonturiers

Verwelkom een student bij jou thuis

Verrijk je familie met een nieuw lid voor 2 tot 10 maanden - een unieke kans om op een betoverende manier kennis te maken met een andere cultuur! High School Holland is hét programma voor gezinnen die extra gezelligheid in huis willen, nieuwsgierig zijn naar andere tradities, een student een veilig thuis willen bieden en samen een onvergetelijk avontuur willen beleven. Laat jouw huis bruisen van internationale verbondenheid!

Meld je direct aan. Wil je liever meer informatie over het verwelkomen van een uitwisselingsstudent in jouw gezin? Vul het formulier hiernaast in of neem direct contact op met het High School Holland team.

Interesse om gastgezin te worden?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over onze uitwisselingsstudenten

Deze jonge ontdekkingsreizigers, meestal tussen de veertien en achttien jaar oud, laten de wereld achter zich en komen van over de hele wereld naar ons kleine kikkerlandje. Jaarlijks verwelkomen we honderden studenten uit landen als Brazilië, Thailand, Italië, Franstalig-België, Australië en Amerika via het High School Holland programma. Hun missie? Niet alleen leren, maar ook leven als echte Nederlandse middelbare scholieren ervaren, voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden. Wat is er nu beter om in de Nederlandse cultuur te duiken dan door samen te wonen met een Nederlands gastgezin en deel te nemen aan het dagelijkse leven op een reguliere Nederlandse middelbare school? Dit is jouw kans om de wereld naar je toe te halen!

Gastgezin worden?

 
1

Aanmelden

Enthousiast? Meld je direct aan als gastgezin.

2

Intake & advies

Persoonlijke kennismaking en introductie met High School Holland.

3

Voorbereiding & Begeleiding

Professionele begeleiding voor een onvergetelijk avontuur.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.