Over ons

Leer High School Holland kennen

Over High School Holland

Bij High School Holland zijn wij overtuigd van de kracht van onze culturele uitwisselingen die levens te veranderen! Wij zijn toegewijd aan het creëren van unieke kansen voor zowel uitwisselingsstudenten als gastgezinnen om nieuwe culturen te ontdekken, levenslange vriendschappen te sluiten en persoonlijke groei te stimuleren. Onze passie voor het delen van culturele diversiteit is wat ons drijft. Onze identiteit is geworteld in het streven naar openheid, respect en een wereld waarin verschillen worden gevierd. High School Holland omarmt diversiteit als kernwaarde, wij zijn trots dat wij studenten van over de hele wereld mogen verwelkomen.

Geschiedenis

High School Holland is onderdeel van Travel Active, dé specialist op gebied van culturele uitwisselingen naar het buitenland. Met een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld programma, begeleiden zij jong tot oud met een internationaal avontuur in het buitenland.

Travel Active is geboren nadat de oprichter zo'n 30 jaar geleden tennisles heeft gegeven aan kinderen in Amerika. Zijn verwachtingen vooraf waren niet groot, die werden echter al gauw overtroffen. Nooit had hij verwacht dat één zomer in het buitenland hem zó kon veranderen. Hij maakte vrienden voor het leven, ontdekte een nieuwe cultuur van dichtbij en leerde een andere taal. Hij voelde iets wat hij nog nooit had gevoeld en wilde dit graag overbrengen naar anderen. Hierdoor zijn de programma's van Travel Active ontstaan. Zij bieden High School, Taalreis, Au Pair en vrijwilligerswerk programma's aan naar het buitenland. Al snel bleek dat er veel belangstelling was voor deze programma's. Op dat moment kwam hij op het idee om een programma te creëren waarmee jongeren Nederland konden verkennen, wat leidde tot de oprichting van High School Holland.

Waarom Nederland?

Dit kleine land, biedt een ongekende ervaring voor jonge avonturiers. Ontdek het vooruitstrevende onderwijsstelsel dat kansen biedt voor persoonlijke groei en creatieve ontwikkeling. In Nederland geniet je van een veilige en gastvrije leefomgeving, waar je de vrijheid hebt om jezelf te zijn en nieuwe vrienden voor het leven te maken. De Nederlandse samenleving staat wijd open voor diversiteit, wat betekent dat je wordt verwelkomd met open armen, ongeacht waar je vandaan komt. Verken de rijke geschiedenis die zich weerspiegelt in de architectuur, kunst en cultuur die Nederland te bieden heeft. Kortom, Nederland is niet alleen een land van windmolens, stroopwafels en tulpen, maar een inspirerende bestemming waar je de wereld op een klein oppervlak kunt ervaren. Dus waarom Nederland? Het is een geweldige plek voor jongeren die op zoek zijn naar een onvergetelijke uitwisselingservaring. Small country, great place!

Veel meer dan alleen educatie

Bij High School Holland geloven we dat leren niet beperkt is tot klaslokalen. Ons programma integreert educatie in het dagelijks leven, waarbij studenten de kans krijgen om deel te nemen aan het Nederlandse schoolsysteem en zich tegelijkertijd onder te dompelen in de Nederlandse levensstijl. We streven ernaar de horizon van studenten te verbreden en een blijvende impact op hun educatieve reis te hebben.

Wie zijn wij?

Het High School Holland team bestaat uit gepassioneerde teamleden die graag voor je klaarstaan, wil je meer weten over ons team? Maak kennis met ons!

Gastgezin worden?

 
1

Aanmelden

Enthousiast? Meld je direct aan als gastgezin.

2

Intake & advies

Persoonlijke kennismaking en introductie met High School Holland.

3

Voorbereiding & Begeleiding

Professionele begeleiding voor een onvergetelijk avontuur.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.