Word een gastgezin

Haal de wereld in huis

Gastgezin worden?

Ontdek de wereld zonder je huis te verlaten! Word een gastgezin en verwelkom een internationale uitwisselingsstudent in jouw thuis. Het hele jaar door zijn we op zoek naar warme en gastvrije families die hun deuren willen openen voor een unieke culturele ervaring. Door een gastgezin te worden, creëer je niet alleen onvergetelijke herinneringen, maar bouw je ook blijvende banden. Maak deel uit van iets speciaals en geef een student de kans om zijn of haar horizon te verbreden. Jouw huis kan de start zijn van een levensveranderend avontuur.

Samen zoeken we dé perfecte match

Ons High School Holland team staat te popelen om jou te leren kennen en ons enthousiasme over ons uitwisselingsprogramma met jou te delen. Bij ons staat persoonlijke connectie voorop, en daarom gaan we graag samen met jou op zoek naar de perfecte match. We willen niet alleen een uitwisselingsstudent in jouw huis plaatsen: we willen ervoor zorgen dat het een naadloze integratie is, waar zowel jouw gezin als de student optimaal van kunnen profiteren.

Laten we gezamenlijk de bijzondere kenmerken van jouw gezin bespreken en de interesses en behoeften van de beschikbare studenten onder de loep nemen. Aangezien we het hele jaar door gastgezinnen zoeken, moedigen we je aan om je direct aan te melden! Of je nu op zoek bent naar een levendige en energieke student die goed aansluit bij een actieve levensstijl, of juist iemand die zich rustig ontwikkelt en geniet van kunst en cultuur, wij staan klaar om de perfecte match te creëren. Uiteraard geven we jou de mogelijkheid om op basis van de studentprofielen je persoonlijke voorkeuren aan te geven. Aarzel niet en open je huis voor een onvergetelijke ervaring!

Meld je aan als gastgezin

Unlock jouw avontuur in slechts 3 eenvoudige stappen! Vul het onderstaande formulier in en laat jouw gegevens achter. Zodra we deze ontvangen, nemen we razendsnel contact met je op om alles tot in de puntjes te bespreken. We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en samen de deur te openen naar nieuwe mogelijkheden.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.