Hoe werken wij samen?

Één team, één taak!

Onze samenwerking

Ons High School Holland team en de Local Coordinators werken nauw samen om ons uitwisselingsprogramma zo succesvol mogelijk te maken. We ondersteunen elkaar, vullen aan waar nodig en zorgen ervoor dat alle Local Coordinators goed voorbereid aan de slag kunnen. Vanuit het High School Holland team is er ook een Program Counselor beschikbaar die fungeert als een ondersteuningspartner voor de Local Coordinators. Een positieve en efficiënte samenwerking realiseren we samen met de beste tools en richtlijnen.

Als Local Coordinator ben je niet alleen een gids voor anderen, maar ook voor je eigen groei. Het programma voorziet in doorlopende ondersteuning, boeiende workshops en inspirerende netwerkevenementen. Dit creëert een stimulerende omgeving voor persoonlijke ontwikkeling en het opbouwen van leiderschap. Samen vormen de Local Coordinators en het High School Holland team een hecht netwerk dat zich inzet voor de verrijking van culturele uitwisselingen. Elke samenwerking tussen de Local Coordinators en het High School Holland team wordt beschouwd als een uniek avontuur, waarin we samen kijken hoe we het beste kunnen samenwerken.

Word een Local Coordinator!

Laat dromen uitkomen. Als Local Coordinator begeleid je studenten met een uitwisseling vol groei, uitdaging en onvergetelijke momenten.

Gezellige momenten met onze Local Coordinators

Binnen ons team en de Local Coordinators heerst een positieve en stimulerende sfeer waarin we geloven dat plezier en enthousiasme de drijvende krachten zijn achter succes. Als jij graag deel wilt uitmaken van ons team en wilt bijdragen aan deze inspirerende dynamiek, laat het dan weten!

Local Coordinator worden?

 
1

Interesse?

Laat je gegevens achter dan maken wij binnenkort kennis met jou.

2

Kennismaking

Breng jouw vragen en nieuwsgierigheid mee naar de tafel en dan ontdekken we samen of deze functie bij jou past.

3

Voorbereiding & Begeleiding

Begin je reis als Local Coordinator met vertrouwen, dankzij onze uitgebreide voorbereiding en begeleiding.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.