fbpx

Adelene uit Australië

Adelene uit Australië

Adelene zoekt een gastgezin

15 jaar • Australië • Drie maanden vanaf eind oktober

Talenkennis: Engels (moedertaal) • Afrikaans (goed)
Interesses: Muziek • Films • Lezen • Fotografie • Schilderen/tekenen
Eigenschappen: Avondpersoon • Creatief • Realistisch • Avontuurlijk

Introductie:

Mijn naam is Addie, ik ben 15 jaar en ik woon in New South Wales, Australië, ongeveer 4 uur ten noorden van Sydney. Ik kijk er erg naar uit om jullie te ontmoeten en een deel van jullie leven te worden tijdens mijn uitwisselingsperiode in Nederland.

Over mij:

Mijn leven lijkt op papier compact, maar mijn gezin en ik hebben veel gereisd. Mijn ouders komen uit Zuid-Afrika, en na een periode in Nieuw-Zeeland, trokken we met een caravan door Australië. Uiteindelijk zijn we in Taree gaan wonen en nu in ons huidige huis. Ik heb al veel van de wereld gezien en geniet van elk avontuur, maar ik kan ook goed alleen zijn en van mijn eigen tijd genieten.

Ik zie mijzelf als een vriendelijk, sociaal en flexibel persoon. Dit jaar heb ik de overstap gemaakt van een kleine privé-school naar een openbare school. Het was een uitdaging, maar ik vind het fantastisch en heb veel geleerd. Mijn nieuwsgierigheid naar de Nederlandse cultuur en taal is mijn motivatie om naar Nederland te komen. Omdat het Nederlands veel lijkt op Afrikaans, verwacht ik de taal snel onder de knie te krijgen.

In mijn vrije tijd houd ik van schilderen, lezen, auto’s en fotografie. Ik speel twee keer per week tennis en heb een grote liefde voor dieren en huisdieren. Hoewel ik geen fan ben van seafood, bananen en tomaten, kijk ik ernaar uit om nieuwe smaken en gerechten te ontdekken. Voor mijn toekomst ben ik geïnteresseerd in zowel engineering als rechten, hoewel ik nog niet precies weet welke richting ik op wil.

Mijn familie:

Mijn relatie met mijn ouders en mijn zus is erg goed en hecht. We genieten ervan om regelmatig samen te kamperen of te reizen, en we brengen de meeste van onze weekenden samen door. We doen graag leuke dingen zoals zwemmen in de oceaan, samen koken en het huishouden onderhouden. Thuis probeer ik zoveel mogelijk te helpen. Ik help vaak met het avondeten, ruim mijn kamer op en houd het huis netjes. Ik doe mijn eigen was, help met tuinieren en verzorg ik de kat.

Ik ben benieuwd naar de verschillen tussen een Australisch en een Nederlands huishouden en enthousiast om jullie hobby's, interesses en de gemeenschap te ontdekken. Bedankt voor het overwegen van mijn aanvraag, en ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en samen een geweldige tijd te beleven!

Het idee om drie maanden met jullie door te brengen, nieuwe mensen te ontmoeten en te leren over een andere cultuur vind ik enorm spannend. Ik ben enthousiast om te zien hoe het is om in een Nederlands gezin te wonen en ik kan niet wachten om meer te leren over jullie en mijn nieuwe omgeving.

Groetjes,

Addie

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Haal de wereld in huis, word gastgezin!

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.