Carolina uit Brazilië

Carolina zoekt een gastgezin

17 jaar • Brazilië • augustus tot zomervakantie 2025

Talenkennis: Portugees (moedertaal) • Engels (goed)
Interesses: Fashion • Muziek • Lezen • Debatteren
Eigenschappen: Extravert • Creatief • Actief • Avontuurlijk

Hallo toekomstig gastgezin,

Ik ben Carolina, een actieve 17-jarige dame uit Brazilië. In augustus kom ik naar Nederland toe voor maar liefst een geheel schooljaar, en ik kan niet wachten!

Over mij:

Ik hou van activiteiten plannen en organiseren! Zo hebben er al vele uitjes plaats gevonden met vrienden en klasgenoten. Het klinkt misschien vreemd, maar ik vind het erg leuk om de leiding te nemen en mij bezig te houden met de medemens. Het verleden, de toekomst en de ontwikkelingen hiervan in de maatschappij interesseren mij dan ook enorm. Het is belangrijk voor mij om mensen om me heen te hebben die ik vertrouw en lief heb, want zij steunen mij altijd héél erg! Wat ik later wil worden weet ik nog niet al ben ik dol op fashion. Ik vind het leuk om jurken en outfits te tekenen. Creativiteit is iets waar ik mijn ei in kwijt kan. Met vriendinnen vind ik het leuk om naar concerten te gaan! Mijn favoriete artiesten zijn Taylor Swift, Tyler the Creator, Bruno Mars en the Weeknd. Naast muziek ben ik ook groot fan van series en films. How to Lose a Guy in 10 days mijn favoriete film.

Mijn familie:

Mijn broer en ik gaan graag samen naar het voetbal stadion om onze favoriete club te zien spelen! We zijn goede vrienden. Mijn ouders zijn een aantal jaar geleden gescheiden. Mijn moeder en ik verschillen wel eens van mening, maar ze is mijn steun en toeverlaat en ik hou ontzettend veel van haar! Met mijn vader ga ik graag op tripjes!

Ik kijk enorm uit naar mijn uitwisseling in Nederland en kan niet wachten om dit nieuwe hoofdstuk van mijn leven te beginnen!

Bedankt voor deze mogelijkheid en tot snel!

Groetjes en een lieve knuffel,

Carolina

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.