Carolina uit Italië

Carolina zoekt een gastgezin

16 jaar • Italië • augustus tot zomervakantie 2025

Talenkennis: Italiaans (moedertaal) • Engels (vloeiend) • Spaans (basis)
Interesses: Tekenen • Volleybal • Luisteren naar muziek • Fotografie
Eigenschappen: Prestatiegericht • Introvert • Organiserend • Voorzichtig

Lieve toekomstig gastgezin,

Ik ben Carolina, een 16 jarige jongedame uit Italië en ik kijk er erg naar uit om Nederland te ontdekken. Ik kan niet wachten om de tradities, cultuur en taal te leren. Natuurlijk verheug ik mij het meest op iets wat ik persoonlijk het allerbelangrijkst vind, het ontmoeten van mijn gastgezin!

Over mij:

Ik ben erg open-minded en hoop veel vrienden te kunnen maken in Nederland! Als ik een gesprek aanga kan ik in het begin wat verlegen overkomen. Het duurt even voordat ik me op me gemak voel en open ben, maar als dat eenmaal gebeurt is kan ik niet meer stoppen met praten.

Mijn grootste passies zijn tekenen en volleybal spelen. Tekenen is iets dat ik dagelijks op school én in mijn vrije tijd doe. Het is honderd procent zeker dat ik dan ook een portrait voor jullie ga maken als ik eenmaal ben gearriveerd!

Een ijverige student kun je mij wel noemen. Ik stond vorig jaar in de top 6 studenten van mijn school en daar ben ik trots op! Het Italiaanse schoolsysteem is namelijk een van de moeilijkste. Ik ben benieuwd hoe het schoolsysteem eruit ziet in Nederland! Engels is mijn favoriete vak en daar is een reden voor: ik kan het héél goed, maar waarom? Dat is omdat ik en mijn gezin 1 jaar in Amerika gewoond hebben. Het was een ervaring om nooit te vergeten! Als ik later groot ben zou ik graag de wereld willen rondreizen, van beroemde locaties tot de meest afgelegen plekken!

Mijn familie:

Ik woon met mijn ouders en mijn twee oudere broers, die al in de twintig zijn. Dexter, onze golden retriever hoort er ook nog bij. Ik heb veel foto's van hem die ik graag aan jullie zou willen laten zien!

Mijn ouders zijn een grote inspiratie. Ze hebben ultiem veel voor ons gezin gedaan en daar ben ik héél erg dankbaar voor! Ze werken beiden als stewardessen en soms mogen ik en mijn broers wel eens mee. We zijn echt een reisgezin.

Bij voorbaat wil ik jullie bedanken voor het bieden van deze kans en ik kan niet wachten om deel uit te maken van jullie leven!

Met vriendelijke groeten,

Carolina

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Ontmoet Carolina

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.