Elma uit Chili

Elma zoekt een gastgezin

17 jaar • Chili • Schooljaar 2024/2025

Talenkennis: Spaans (moedertaal) • Engels (goed)
Interesses: Buitenactiviteiten • Dansen • Handboogschieten • Sieraden maken
Eigenschappen: Avontuurlijk • Creatief • Gepassioneerd • Zorgzaam

Hoi toekomstig gastgezin,

Ik ben Elma, 17 jaar oud en ik kom uit Chili. Toen ik een paar jaar geleden op vakantie was geweest in Nederland werd ik meteen verliefd op het land! De architectuur vond ik toen zo mooi! Ik heb beroemde musea bezocht zoals het Van Gogh museum. Zelfs het regenachtige weer vond ik heerlijk! Ik kan niet wachten om een jaar in Nederland te mogen wonen en met mijn toekomstig gastgezin allemaal avonturen te beleven!

Over mij:

Ik zou mezelf omschrijven als een vrij persoon, ik vind het heerlijk om buiten te lopen op blote voeten en het gras en de modder te voelen of in de regen te lopen zonder paraplu, een natuurliefhebber kan je mij dus wel noemen! Thuis hebben we veel dieren, 1 kat en 4  honden. Vroeger hadden ook een geit, kijk maar op de foto's! Ik hou ontzettend veel van dieren. Mijn school in Chili is een Waldorf school waar ik veel creatieve vakken heb zoals schilderen en pottenbakken. Mijn hobby’s zijn dan ook gericht op mijn creativiteit. Op dit moment maak ik veel sieraden maar ik vind het ook heel erg leuk om te tekenen en te verven. In mijn video laat ik graag aan jullie zien wat ik allemaal gemaakt heb. Met vriendinnen doe ik graag allerlei leuke dingen, de laatste tijd gaan we vaak boba thee halen of we kijken een film maar we gaan ook heel vaak wandelen naar het park. Soms zitten we op onze kamers en dan luisteren we naar muziek. Op dit moment luister ik veel naar Maneskin, los prisioners en S10, de Nederlandse zangeres.

Mijn familie:

Thuis zijn we met 4 vrouwen. Mijn moeder, 2 oudere zussen en ik. We zijn een groot gezin en als je onze katten en honden mee telt dan zijn we met 9! We zijn echt een hecht gezin, zeker voor Zuid-Amerikaanse begrippen. We doen heel veel dingen samen zoals koken, bordspelletjes spelen en films kijken. Maar we kunnen ook gerust de hele avond met elkaar praten en discussiëren over van alles!

Ik hoop dat wij hetzelfde kunnen doen en samen prachtige waardevolle momenten met elkaar mogen hebben!

Met vriendelijke groeten,

Elma

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.