Audrey uit Australië

Audrey zoekt een gastgezin

16 jaar • Australië • augustus tot januari 2025

Talenkennis: Engels (moedertaal) • Frans (basis)
Interesses: Cello • Gitaarspelen • Hockey • Debatteren
Eigenschappen: Extravert • Avontuurlijk • Denker • Sportief

Beste toekomstig gastgezin,

Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Audrey, een 16 jarig meisje uit Australië. In augustus kom ik naar Nederland voor mijn uitwisseling waar ik erg naar uit kijk!

Over mij:

Ik kan mezelf het best beschrijven als een aardig en bedachtzaam persoon die het leuk vindt om te geinen en te kletsen! Ik hou ervan om sociaal te zijn en tijd door te brengen met vrienden en familie, maar soms geniet ik ook even van wat tijd voor mezelf. Op school ben ik lid van de debatclub, want ik vind het super leuk vind om mijn eigen mening te vormen, maar ook te luisteren naar die van een ander. Mijn favoriete schoolvakken zijn geschiedenis, Frans, Engels en wetenschappen. In de toekomst hoop ik farmacie te studeren op de Universiteit, waarbij ik later kinderarts wil worden.

Naast school zijn er ook een aantal andere activiteiten die ik doe in mijn vrije tijd! Zo speel ik twee instrumenten, cello en gitaar, en heb ik ook nog andere hobby’s waar ik mijn tijd insteek zoals lezen, tekenen, en koken! Daarnaast zit ik ook nog op hockey en basketbal.

Mijn familie:

Ik woon samen met mijn moeder en twee broertjes. Thuis doen we regelmatig leuke activiteiten zoals films kijken en bordspelletjes spelen. Mijn moeder werkt voltijd, dus ze heeft me vanaf jongs af aan geleerd om zelfstandig te zijn. Taken zoals kamers opruimen, de afwas doen en koken ben ik dus al flink gewend!

Ik geloof dat deze uitwisseling mij enorm zal laten groeien als persoon! Door meer uit mijn comfortzone te stappen, zelfstandiger te worden en nieuwe vaardigheden te leren hoop ik mezelf te kunnen ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat deze uitwisseling mij helpt met het verkennen en voorbereiden op mijn toekomst.

Ik hoop dat we samen veel waardevolle momenten mogen meemaken en ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten!

Tot snel!

Groetjes,

Audrey

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.