Beren uit Turkije

Beren zoekt een gastgezin

18 jaar • Turkije • Schooljaar 2024/2025

Talenkennis: Turks (moedertaal)Engels (goed) Frans (basis) Duits (basis)
Interesses: LezenReizen Musea, theater en exposities bezoeken Volleybal
Eigenschappen: SociaalSportief Empathisch Goede luisteraar

Hoi toekomstig gastgezin,

Ik ben Beren, ben 18 jaar en ik kom uit Turkije. Ik heb zoveel zin in deelname aan dit programma, want dit is één van mijn dromen. Ik wil graag verschillende culturen leren kennen en ervaren en vind het heel leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik wil jullie ook graag kennis laten maken me mijn cultuur en er een mooi jaar van maken!

Over mij:

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om theaters, musea en exposities te bezoeken, maar ik hou er ook van om te lezen en series te kijken. Daarnaast ben ik ook sportief en zit ik al bijna 10 jaar op volleybal. Ik zou het heel gaaf vinden om in Nederland ook deel uit te maken van een volleybalteam. Het leuke aan teamsporten vind ik dat je een team bent, hetzelfde doel hebt en je goede vrienden maakt in een team. Ik wil mijzelf heel erg ontwikkelen op het gebied van reizen, in andere landen wonen en deelnemen aan vrijwilligersprogramma’s. Later wil ik graag interieur designer worden en het interieur van mijn dromen kunnen creëren.

Mijn familie:

Ik ben opgegroeid in een warm gezin in een omgeving waarin we open naar elkaar zijn. We vieren speciale momenten zowel met het gezin als met de hele familie, we eten gezamenlijk met elkaar en hebben goede gesprekken. Ik woon nu met mijn vader, oma en opa waarbij we elkaars privacy en ruimte respecteren, maar ook verantwoordelijkheden in het huis delen.

Met vriendelijke groeten,

Beren

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.