Bethany uit de Verenigde Staten

Bethany uit de Verenigde Staten

Bethany zoekt een gastgezin

17 jaar • de Verenigde Staten • augustus tot januari 2025

Talenkennis: Engels (moedertaal) • Spaans (basis)
Interesses: Verven • Muziek luisteren • Dansen • Fotografie
Eigenschappen: Creatief • Denker • Avontuurlijk • Energiek

Hi toekomstig gastgezin,

Mijn naam is Bethany en ik kom uit California, de VS. Ik kan niet wachten om de wereld te zien van landschappen, mensen, eten tot kunst en muziek. Ik ben klaar voor alles en iedereen!

Over mij:

Golfen doe ik graag! Ik ben er misschien niet de beste in, maar ik ben blij deel te zijn van het team. Mijn vrienden omschrijven mij als zorgzaam, gevoelig en gezellig! Mijn broer zou zeggen dat ik ook sarcastisch ben wat misschien ook wel waar is, maar geen zorgen, mijn kwaliteiten zullen het goed maken.

Vorig jaar heb ik een award gekregen als ‘Meest constante vrijwilliger’ vanuit school. Ik ben graag buiten! Samen met vriendinnen ga ik graag op avontuur. Zo vinden we het leuk om de sterren te bekijken en onze plaats te ontdekken.

Iets leuks om te weten over mij. Als ik een slechte dag heb gehad of verdrietig ben vind ik het leuk om een toetje te eten!

Mijn familie:

Mijn gezin bestaat uit mijn ouders, broertje en ik. Samen met mijn moeder gaan we vaak naar tweedehands kledingwinkels en praten we over van alles. Met mijn vader ga ik op ski trips en spelen we spelletjes. We houden allemaal van dezelfde muziek en televisie shows! Met ze vieren gaan we vaak op road trips en in de zomer met de boot op pad. Wij vinden een zonsverduistering erg leuk om te zien! Zo plannen we trips jaren vooruit om deze speciale momenten te mogen meemaken.

Samen met mijn neefjes maken we korte filmpjes! We houden van films. Schilderen vind ik ook erg leuk om te doen, olieverf in het specifiek!

Dankjewel voor het mogelijk maken deel uit te maken van jullie gezin! Ik hoop snel in contact met jullie te komen.

Met vriendelijke groeten,

Bethany

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.