Bulut uit Turkije

Bulut zoekt een gastgezin

16 jaar • Turkije • Schooljaar 2024/2025

Talenkennis: Turks (moedertaal)Engels (goed) Duits (basis)
Interesses: BasketbalSkiën Reizen Lezen Muziek luisteren
Eigenschappen: EnergiekExtravert Creatief Avontuurlijk

Hoi toekomstig gastgezin,

Ik ben Bulut, een 16-jarige jongen uit Turkije. Volgend jaar ga ik naar Nederland en ben ervan overtuigd dat het een positieve ontwikkeling voor mij en mijn zelfstandigheid zal zijn. Ik vind het leuk om meer te leren over de Nederlandse cultuur en taal en wil dit in de toekomst gebruiken om te studeren in Nederland.

Over mij:

Op mijn school ben ik lid van de ondernemersclub en hier leer ik veel nieuwe dingen op het gebied van ondernemen via evenementen en seminars. Ik vind het erg leuk om mijzelf te blijven ontwikkelen, ook op het gebied van wetenschappen, geschiedenis en filosofie. Andere hobby’s van mij zijn luisteren naar muziek, met vrienden afspreken, lezen, reizen en films kijken. Mijn vrienden omschrijven mij als sociaal, creatief en avontuurlijk. In de toekomst wil ik graag nog meer landen en nieuwe culturen ontdekken.

Mijn familie:

Mijn familie bestaat uit mijn moeder, mijn vader, mijn broertje en ik. Mijn broertje is 11 jaar oud en we vinden het allebei heel erg leuk om te skiën en te basketballen met elkaar. Ik hou ervan om tijd door te brengen met mijn ouders en mijn broertje. Wij eten samen met het gezin, hebben gesprekken na het eten en spelen soms ook bordspelletjes. We vinden het ook leuk om nieuwe steden en culturen te bezoeken en we hebben een camper waarmee wij regelmatig gaan kamperen.

Ik heb er heel veel zin in en hoop jullie snel te ontmoeten!

Met vriendelijke groeten,

BulutMeer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.