Cecilia uit Italië

Cecilia uit Italië

Cecilia zoekt een gastgezin

16 jaar  •  Italië  •  augustus tot zomervakantie 2025

Talenkennis: Italiaans (moedertaal) • Engels (vloeidend) • Spaans • Nederlands en Zweeds (beginnend) 

Interesses: Lezen • Ukelele  •  Atletiek  • Koken 

Eigenschappen: Creatief  •  Handig • Dierenvriend • Muziekliefhebber.  

Beste toekomstige gastgezin,

Mijn naam is Cecilia, een enthousiaste high school student uit Italië die klaar is voor een nieuw avontuur in Nederland. Mijn passies omvatten lezen, handarbeid, ukelele en gitaar spelen, atletiek, tennis, films en koken. Georganiseerd en talig, spreek ik Engels vloeiend, beheers ik Spaans en Zweeds (beginner), en ben ik begonnen met het leren van Nederlands.

Ik ben goed voorbereid op mijn uitwisseling en heb al veel geleerd over Nederland, vooral de verschillen in keuken en weer, hoewel ik gewend ben aan regen en kou in mijn regio. Behulpzaam, geduldig, georganiseerd en verantwoordelijk, deze eigenschappen helpen me zowel thuis als op school. Creatieve activiteiten met mijn moeder zijn een favoriet, terwijl mijn vader en ik onze liefde voor dieren, muziek, films en bergen delen.

 

Ik ben geïnteresseerd in wiskunde, biologie, Grieks en Latijn, en neem al drie jaar privélessen van een Engelse docent. Een beetje verlegen in het begin, heb ik soms een duwtje nodig. Als pescetariër volg ik mijn eigen eetgewoonten.

Mijn ouders hopen dat jullie mijn brug en gids kunnen zijn tijdens deze overgang naar onafhankelijkheid.

Ik kijk er enorm naar uit om deel uit te maken van jullie gezin en samen nieuwe herinneringen te creëren.

Met vriendelijke groet,

Cecilia

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.