Charline uit België

Charline zoekt een gastgezin

17 jaar • België • september 2024 tot november 2024

Talenkennis: Frans (moedertaal) • Nederlands (goed) • Engels (basis)
Interesses: Tennis • Winkelen • Kaartspellen • Films
Eigenschappen: Open-minded • Behulpzaam • Flexibel

Hey toekomstig gastgezin,

Ik ben Charline, een 17-jarig meisje uit België die in september naar Nederland toe komt voor haar uitwisseling van twee maanden.

Over mij:

Ik hou ervan om te reizen en al helemaal met mijn gezin! Doordat we allemaal samen reizen, hechten we steeds meer en creëren we onvergetelijke momenten voor elkaar. Een leuk weetje over mij is dat ik al eens op uitwisseling ben geweest in Canada, voor maar liefst drie maanden! Daar heb ik het super leuk gehad, dat ik heb besloten om nog een keer op uitwisseling te gaan, maar dan naar een land dat iets dichterbij zit.

Tennis is mijn favoriete sport. mijn vrije tijd hou ik ervan om een praatje te hebben met mijn vrienden of familie. In de toekomst wil ik graag in rechten studeren en een notaris worden net zoals mijn ouders.

Mijn familie:

Wij hebben een best groot gezin dat bestaat uit z’n zessen! Mijn ouders, twee zusjes en mijn broertje. Ik ben de oudste van allemaal, dus soms voel ik me zeker wel verantwoordelijk thuis, als mijn ouders niet thuis zijn ben ik de oppas. Het huishouden is mij dus niet onbekend! Ik heb ook nog twee konijntjes, het verzorgen van hen is mijn favoriete hobby.

Ik kan niet wachten jullie te mogen ontmoeten, en ik hoop dat we samen veel leuke dingen mogen ervaren met elkaar!

Liefs, en tot snel!

Charline

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.