Chloe uit Spanje

Chloe zoekt een gastgezin

14 jaar • Spanje • April tot zomervakantie 2024

Talenkennis: Spaans (moedertaal) • Engels (goed) • Nederlands (begrijpend)

Interesses: Atletiek • Afspreken met vrienden • Skiën • Films kijken • Lezen

Eigenschappen: Ruimdenkend • Grappig • Makkelijk in omgang • Vrolijk

Hallo toekomstig gastgezin,

Vorig jaar augustus ben ik begonnen aan mijn avontuur in Nederland! Ik ben toen geplaatst bij een gastgezin in de omgeving van Enschede. Nu ben ik opzoek naar een nieuw gastgezin! Ik wil graag in de omgeving van Enschede blijven, aangezien ik hier op school zit en ik hier al veel vrienden in de buurt heb waarmee ik graag afspreek.

Over mij:

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. Atletiek is in het bijzonder mijn favoriete sport. Verder hou ik ook van films kijken, lees ik veel en luister ik vaak naar muziek! Nederland is niet helemaal onbekend voor mij, want ik ben half Nederlands! Één keer per jaar ga ik dan ook op bezoek bij mijn familie in Nederland.

Mijn familie:

Mijn gezin bestaat uit mijn ouders, jongere zusje en ik. Samen wonen wij dichtbij Salamanca in Spanje. Ik heb een goede relatie met zowel mijn ouders en mijn zusje. Mijn familie heeft een eigen hotel en een talenschool, ze zijn dus erg internationaal georiënteerd net zoals ik! We houden ervan om samen sporten te beoefenen zoals hardlopen of skiën. Thuis koken we vaak allemaal tegelijk en kijken we ook samen films!

Ik kan soms wat verlegen overkomen, maar als ik een steuntje in de rug krijg kan ik al snel meer openheid tonen! Banden opbouwen samen met mijn gastgezin is iets dat ik dan ook graag wil doen.

Ik hoop dat jullie nog een plekje in huis vrij hebben voor mij en ik verheug me erop om jullie te ontmoeten!

Liefs,

Chloe

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.