Coline uit België

Coline zoekt een gastgezin

16 jaar • België • augustus tot januari 2025

Talenkennis: Frans (moedertaal) , Nederlands (goed), Engels (goed)
Interesses: Tennis  Scouting  Piano spelen  Lezen
Eigenschappen: Sportief • Hardwerkend  Ambitieus • Zorgzaam

Beste toekomstige gastgezin,

Dit jaar verwelkom ik de uitdaging van een internationale uitwisseling met open armen. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en kostbare momenten samen te beleven.

Over mij:
Na mijn uitwisseling streef ik ernaar ingenieur of jurist te worden, en daarom hecht ik veel waarde aan talen. Mijn keuze voor Nederland en Nieuw-Zeeland illustreert mijn vastberadenheid. Op school bloei ik op bij vakken als wiskunde en scheikunde. Sociaal, sportief, consciëntieus en hardwerkend zijn kernwoorden die mijn persoonlijkheid typeren. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, luister ik naar muziek en ben ik actief in tennis, scouting en piano.

Mijn familie:

Mijn gezin, bestaande uit mijn ouders, jongere zus en broer, vormt een hechte eenheid. Wandelen, tennis en gezamenlijke reizen versterken onze band. Thuis draag ik bij door de tafel te dekken, de vaatwasser te doen, mijn kleren op te ruimen en af en toe te helpen met koken.
Mijn ouders zeggen dit over mij:

“Wat mij trots maakt bij mijn dochter is haar intelligentie, onafhankelijkheid, vastberadenheid en haar bereidheid om haar doelen te bereiken.”

Ik kijk er naar uit om samen een onvergetelijke tijd tegemoet te gaan.

Hartelijke groeten,

Coline

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.