Eloise uit Australië

Eloise uit Australië

Eloise zoekt een gastgezin

15 jaar • Australië • augustus tot november 2024

Talenkennis: Engels (moedertaal) • Japans (basis) • Chinees (basis)
Interesses: Muziek luisteren • Koken • Concerten bezoeken
Eigenschappen: Empathisch • Vriendelijk • Kalm • Zelfstandig

Hallo toekomstig gastgezin,

Ik ben Eloise, ik ben 15 jaar en ik kom uit Australië. Ik hou erg van reizen en nieuwe dingen proberen dus deze kans om Nederland te gaan ontdekken grijp ik met beide handen aan! Ik ben benieuwd naar de mensen, architectuur en het lekkere eten.

Over mij:

Ik ben dol op koken met mijn oma! Het lijkt me erg leuk om voor jullie mijn favoriete recepten te maken. In ruil daarvoor wil ik graag het lokale eten uit Nederland proeven! Ik heb veel gehoord over de bekende bitterballen, erwtensoep en stroopwafels. Het lijkt me geweldig om deze lekkernijen zelf te proberen. Ik hou van leuke dingen doen met mijn vrienden, maar lekker kletsen is dan wel onze hoofdactiviteit. Ik ben erg geïnteresseerd in het nieuws en de wereld om mij heen. Een uitwisselingsstudent uit Japan heeft een tijdje bij ons gewoond en ik vond het erg leuk om meer over de Japanse cultuur te leren.

Mijn familie:

Mijn moeder, mijn zus en ik delen onze liefde voor muziek. We vinden het heel leuk om samen naar concerten te gaan en muziek te luisteren. Het lijkt mij fantastisch om kennis te maken met de Nederlandse muziek en nieuwe bands te ontdekken. Activiteiten ondernemen met mijn familie vind ik heel gezellig, maar na een dag vol indrukken vind ik het ook fijn om mezelf even te kunnen terugtrekken. Ik zou het fijn vinden om met mijn toekomstige gastgezin veel te delen en elkaar beter te leren kennen!

Groetjes,

Eloise

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.