Enrico uit Italië

Enrico zoekt een gastgezin

17 jaar • Italië • augustus tot zomervakantie 2025

Talenkennis: Italiaans (moedertaal), Engels (goed), Spaans, Chinees en Latijn
Interesses: Voetbal • Gamen • Koken • Geschiedenis
Eigenschappen: Sympathiek • Nieuwsgierig • Vriendelijk

Hallo toekomstig gastgezin,

Ik ben Enrico, een levendige 17-jarige jongen uit Italië. Ik ben erg blij met deze kans om naar Nederland te komen voor een geweldig uitwisselingsavontuur. Mijn passies zijn voetbal, gamen, koken en geschiedenis. Mijn favoriete vakken op school zijn geschiedenis, filosofie, literatuur en talen, terwijl natuurkunde iets minder mijn interesse heeft.

Over mij:
Ik ben actief lid van een lokaal voetbalteam dat deelneemt aan regionale kampioenschappen. Drie keer per week ben ik te vinden op het trainingsveld en op zondag speel ik vol enthousiasme een wedstrijd met mijn team. Thuis draait alles om familie. We genieten samen van diners, grappen, TV-shows, films of sportevenementen. Ik help graag mee in huis, de tafel dekken en afruimen na het eten, en ook mijn eigen kamer netjes houden.

Mijn familie:

Mijn ouders hebben me altijd gesteund in alles wat ik doe, waardoor ik al vanaf jonge leeftijd de wereld heb kunnen verkennen. Samen hebben we veel landen in Europa bezocht, en ook delen van Azië en Afrika. Ook op eigen initiatief heb ik de kans gegrepen om een Engelse taalcursus in Oxford te volgen en deel te nemen aan een studieproject bij de VN in New York.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en onderdeel te worden van jullie familie. Samen herinneringen maken en nieuwe ervaringen opdoen, dat is waar ik enorm naar uitkijk.

Groetjes,

Enrico

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.