Gabrielle uit de Verenigde Staten

Gabrielle uit de Verenigde Staten

Gabrielle zoekt een gastgezin

16 jaar • Verenigde Staten • augustus tot zomervakantie 2025

Talenkennis: Engels (moedertaal) •  Spaans (basis)
Interesses: Computers • Films • Koken • Color Guard
Eigenschappen: Voorzichtig • Doener • Georganiseerd • Ochtend persoon

Beste toekomstig gastgezin,

Mijn naam is Gabrielle, een 16-jarig meisje uit de Verenigde Staten. Nederland staat bekend om zijn stroopwafels die ik verrukkelijk vind!

Over mij:

Color Guard vind ik het leukst om te doen! Het lijkt op dansen en cheerleaden alleen dan met vlaggen. Met trots kan ik zeggen dat mijn team momenteel nummer 1 van onze staat is! Ik heb mijn beste vriendinnen hier leren kennen. Ons team is erg divers, maar we komen goed samen en zijn een grote familie.

Ik vind vriendelijkheid erg belangrijk, mensen accepteren zoals ze zijn. Het is belangrijk om andere niet gelijk te bestemmen als een bepaald persoon, maar juist open-minded te blijven.

School speelt een grote rol in mijn leven. Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren die mij kunnen helpen om te groeien als persoon. Ik waardeer niet alleen de kennis die ik daar mag opdoen, maar ook de vriendschappen die ik daar maak. Mijn favoriete vakken zijn psychologie, Engels en natuurkunde.

Mijn familie:

Mijn moeder en ik zijn erg close. Ze moedigt me altijd aan om nieuwe dingen te proberen en mijn hart te volgen. Samen ondernemen we veel activiteiten zoals het leren rijden van een auto of wandelingen maken met de hond. Mijn broer is een stuk ouder dan mij, maar we vinden het leuk om samen online spelletjes te spelen aangezien hij in een andere staat woont.

Ik geloof ook dat familie meer is dan bloedverwanten. Familiebanden worden gevormd door de ervaringen met degenen om je heen.

Ik hoop tijdens mijn uitwisseling meer zelfstandig te worden. Door mijn voeten buiten Amerika te zetten, hoop ik mijn wereldbeeld te vergroten en mezelf hiervan deel te laten voelen. Later zou ik graag lerares willen worden. Zo hoop ik dat mijn reizen hen kan inspireren hun eigen wereld uit te breiden.

Dank jullie wel voor het mogelijk maken van deze uitwisseling! Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Met vriendelijke groeten,

Gabrielle

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.