Giorgia uit Italië

Giorgia uit Italië

Giorgia zoekt een gastgezin

16 jaar • Italië • augustus tot zomervakantie 2025

Talenkennis: Italiaans (moedertaal) • Engels (vloeiend) • Spaans (basis)
Interesses: Luisteren naar muziek • Sportschool • Films kijken • Lezen • Koken
Eigenschappen: Avontuurlijk • Bedachtzaam • Gevoelig

Hallo toekomstig gastgezin,

Ik ben Giorgia, een 16-jarige meid uit Italië die dol is op reizen! Mijn ouders zijn vaak druk, maar als ze eenmaal tijd hebben gaan we er meteen op uit om andere landen te ontdekken of familie te bezoeken. Mijn zus heeft een paar jaar geleden een uitwisseling gehad en heeft mij aangeraden dit ook te doen. Dit gaf mij motivatie om op uitwisseling te gaan!

Over mij:

Mij kan je beschrijven als een nieuwsgierig type, al kan ik soms eigenwijs zijn. Nieuwe mensen ontmoeten en hen manier van leven ontdekken zijn aspecten die ik erg interessant vind. Vriendelijkheid en respect zijn kernwaarden die ik belangrijk vind in de medemens. Ik ben dol op films kijken en een leuk weetje van mij is dat ik elk bioscoop kaartje bewaar! Die prik ik dan vast aan een bord in mijn slaapkamer. Dinsdagavond is filmavond met mijn vriendinnen. We kijken dan meestal een horrorfilm. Zelf ben ik overigens meer fan van romantiek of comedy. Naar de sportschool gaan is ook iets wat ik regelmatig doe. Ik vind het leuk mezelf uit te dagen. Ik ga naar een kunst school in Italië want ik vind het leuk om te schilderen en tekenen al ben ik er niet super goed in.

Mijn familie:

Mijn familie en ik hebben een goeie band. Vroeger had ik nog wel eens ruzie met mijn zus, maar nu nooit meer. We zijn nu beste vriendinnen! Mijn ouders omschrijven mij als gevoelig, bedachtzaam en opgeruimd. Als er hulp nodig is bij het huishouden, dan help ik graag mee!

Ik kijk uit naar mijn uitwisseling om het mooie Nederland te ontdekken en mijn toekomstig gastgezin te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Giorgia

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.