Giulia uit Italië

Giulia uit Italië

Guilia zoekt een gastgezin

16 jaar • Italië • augustus tot zomervakantie 2025

Talenkennis: Italiaans (moedertaal) • Engels (goed) • Spaans (basis) • Frans (basis)
Interesses: Lezen • Sportschool • TV kijken • Luisteren naar Muziek
Eigenschappen: Sociaal • Actief • Flexibel • Nieuwsgierig

Hallo toekomstig gastgezin,

Mijn naam is Giulia, en ik kom uit Sardinië (Italië). Ik ben dol op nieuwe plekken ontdekken en kijk uit naar mijn uitwisseling in Nederland! Je kan misschien wel denken waarom Nederland? Ik wil een ervaring beleven in een cultuur die me erg interesseert en aanspreekt. Zo heb ik al onderzoek gedaan naar het land en ben ik erg benieuwd naar het gefrituurd eten! Een bitterbal wil ik dan ook graag proeven.

Over mij:

Ik ben graag omringt door anderen. In het begin kan ik verlegen overkomen, maar dat is iets waar ik aan wil werken. Verantwoordelijkheid, respect, empathie en optimisme zijn eigenschappen die ik belangrijk vind in een ander. Mijn grootte passie is naar de sportschool gaan! Sporten is mijn uitlaat klep. Het heeft mij doorzettingsvermogen geleerd, het motiveert mij en geeft mij geluk. Ik zou graag na de middelbare school nogmaals in het buitenland willen studeren en later bij een ambassade of als advocaat te werk gaan.

Mijn familie:

Familie:

Een dierenliefhebber ben ik zeker! Samen met mijn 16 katten, 3 honden, paard en kippen ben ik nooit alleen. Met mijn ouders en broer hebben wij een standaard ritueel dat we elke zondag het huis uit gaan en nieuwe plekken ontdekken. We dan gezellig samen uiteten en maken dan lange wandelingen.

Ik kan niet wachten tot ik jullie ga ontmoeten! Tot snel!

Groetjes,

Giulia

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.