Grace uit Australië

Grace zoekt een gastgezin

15 jaar • Australië • augustus tot januari 2025

Talenkennis: Engels (moedertaal)
Interesses: Pianospelen • Koken • Muziek luisteren • Reizen
Eigenschappen: Respectvol • Harde werker • Toegewijd • Avontuurlijk

Hey toekomstig gastgezin,

Mijn naam is Grace, ik ben 15 jaar oud en ik kom uit Australië. Ik kan niet beschrijven wat voor gevoel van geluk ik ervaar als ik in een voor mij nieuwe omgeving ben. Ik hou ervan om mezelf uit te dagen door uit mijn comfort zone te stappen en mijn horizon te verbreden. Ik ben daarom dol op reizen en ik kan niet wachten om aan dit avontuur te beginnen!

Over mij:

Als je mij vraagt wat ik leuk vind om te doen, dan krijg je als antwoord dat er eigenlijk niks is wat ik niet leuk vind om te doen! Ik hou namelijk erg van nieuwe dingen proberen. Er zijn honderden sporten die ik graag nog eens wil beoefenen zoals: paragliden, bergbeklimmen, skiën en dansen. Waar ik echt gelukkig van kan worden is koken! Het helpt mij om te ontspannen. Ik vind het fantastisch dat simpele ingrediënten kunnen leiden tot een heerlijk gerecht waar iedereen van kan genieten. Ik ga er ook graag op uit met mijn vrienden. Eén van mijn favoriete bezigheden met hen is bergwandelen en genieten van het prachtige uitzicht over de stad. Sinds een jaar speel ik piano, dat vind ik ook heel leuk om te doen. Ik luister echt elke dag muziek. Het helpt mij te concentreren en ik word er erg vrolijk van. Thuis help ik vaak met het verzorgen van de dieren. Ik zou mezelf omschrijven als een echte dierenliefhebber! We hebben een hond en een kat.

Mijn familie:

Mijn liefde voor reizen heb ik van mijn ouders overgenomen. Als gezin reizen we veel en proberen we veel nieuwe dingen uit. We gaan vaak naar Europa in de kerstvakantie. Mijn gezin bestaat uit mijn ouders en mijn oudere zus. Het dagelijkse leven van ons gezin varieert erg, de ene week kan iedereen erg druk zijn en staan er veel activiteiten op de planning en de andere week is het iets rustiger en waarderen we elkaars gezelschap. Ik spendeer graag tijd met mijn familie! Met mijn moeder kook ik graag lekkere gerechten en met mijn vader ben ik het liefst actief bezig zoals fietsen of hiken. Mijn zus en ik zwemmen graag of kijken een film samen.

Mijn oma is in Nederland geboren dus het lijkt me heel leuk om de Nederlandse levenswijze te kunnen ervaren en delen met de rest van mijn familie! Ik ben super benieuwd naar Nederland en hopelijk wordt het een ervaring om nooit te vergeten.

Liefs,

Grace

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.