Gustavo uit Spanje

Gustavo zoekt een gastgezin

14 jaar • Spanje • augustus 2024 tot zomervakantie 2025

Talenkennis: • Spaans (moedertaal)Engels (goed)Frans (basis)
Interesses: • Team sportenMuziek instrumenten spelenMuziek luisterenFietsenGamen
Eigenschappen: • CreatiefSportiefAvontuurlijkEmpathischBeleefd

Introductie:

Hoi toekomstig gastgezin,

Ik ben Gustavo, een 14-jarige jongen uit Spanje. Jullie hebben geen idee hoe enthousiast ik ben om in Nederland te wonen! Ik ben namelijk al een keer  in Nederland geweest toen ik op vakantie was en sindsdien ben ik verliefd geworden op het land en de prachtige steden. Iedereen was vrolijk, behulpzaam en gastvrij. Ik voelde mij er meteen thuis! Trouwens, ik ben al een tijdje bezig om Nederlands te leren, wie weet kunnen we meteen een gesprek in het Nederlands houden wanneer ik jullie ontmoet!

Over mij:

Ik hou heel erg van sporten. Mijn favoriete sporten zijn fietsen, voetbal, basketbal en handbal. Het liefste doe ik aan voetbal en handbal.  Misschien dat ik in Nederland ook kan voetballen bij een voetbalteam? Dat lijkt me gaaf! Daarnaast hou ik mij graag bezig met muziek spelen en luisteren. Ik kan piano en trompet spelen en heb zelfs op het Granada’s conservatorium lessen gekregen in trompet en muziektheorie. Ik vind het moeilijk om voor een publiek te spelen, maar in mijn filmpje heb ik stukje gespeeld. Een voordeel als jullie mij in huis nemen is dat jullie een kok erbij krijgen! Ik vind het heel leuk om Spaanse gerechten te maken, recepten te oefenen en te proeven en het lijkt me een eer om eens voor jullie te koken.

Mijn familie:

Ik heb geen broertjes of zusjes en woon samen met mijn moeder. Mijn moeder en ik zijn hierdoor erg hecht en vertrouwen elkaar 100%. Mijn oom en tante voelen voor mij als tweede ouders en ik doe veel leuke dingen met hen, zoals hiken, met de honden wandelen, naar restaurants en de bioscoop gaan. Ik heb familie en vrienden in Nederland en dankzij hen heb ik Nederland beter leren kennen, waardoor ik dus al goed voorbereid ben. Ik kan niet wachten om jullie te mogen ontmoeten, tot snel!

Met vriendelijke groet,

GustavoMeer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.