Heloise uit Duitsland

Heloise uit Duitsland

Heloise zoekt een gastgezin

17 jaar • Duitsland • april tot zomervakantie 2024

Talenkennis: Duits (moedertaal) • Engels (goed) • Frans (goed)
Interesses: Zingen • Piano spelen • Koken en bakken • Outdoor activiteiten • Musea bezoeken • Dieren
Eigenschappen: Vriendelijk • Onafhankelijk • Sportief • Behulpzaam • Opgewekt

Vorig jaar augustus ben ik met mijn uitwisselingavontuur in Nederland begonnen. Daarbij ben ik geplaatst bij een gastgezin in Leiden waar ik het eerste deel van mijn uitwisseling kon doorbrengen tot de komende meivakantie. Het was van te voren duidelijk dat ik hier tot deze periode kon verblijven. Ik zou héél graag in deze regio willen blijven, daarom ben ik op zoek naar een gastgezin in de omgeving Leiden! Word jij mijn nieuwe gastgezin waar ik de rest van mijn uitwisseling (tot de zomervakantie) mag verblijven?

Over mij:

Ik ben een 17-jarige dame die tweetalig, muzikaal en sportief is. Momenteel speel ik in een musical op school en hou ik ook ontzettend van outdoor sporten zoals fietsen en suppen. Daarnaast kook en bak ik graag. Ik ben gek op dieren! Samen met mijn gastgezin vind ik het leuk om dingen te ondernemen. Volgens mijn omgeving ben ik vriendelijk, opgewekt en behulpzaam. Mijn familie eet vegetarisch, vandaar ik ook. Zo ben ik van vele markten thuis en met zoveel verschillende interesses eigenlijk altijd een perfecte match met ieder gastgezin.

Met mijn vrienden ga ik graag naar de film, zwemmen of lekker kletsen en veel lachen! Een van mijn hobby's is het fotografie, zo maak ik foto's van mijn familie en vrienden, maar ook landschappen! Ik hoop ook met veel mooie foto's van Nederland en mijn gastgezin terug te komen. Kunst is mijn favoriete vak op school. Mijn favoriete kunstenaars zijn Monet, Rothko en van Gogh.

Mijn familie:

Ik woon samen met mijn ouders in een huis met een tuin waar we graag tuinieren en relaxen met onze kat Kitty. Ik heb twee oudere zussen die ook allebei op uitwisseling zijn geweest!. We vinden het leuk om samen te koken of spelletjes te spelen in het weekend. Tijdens vakanties gaan we graag naar hiken, winkelen of naar musea. Ik ben gewend om thuis mee te helpen: ik dek de tafel, maak mijn eigen kamer schoon, zorg voor onze kat en help met koken of andere dingen waar mijn ouders mijn hulp bij nodig hebben.

Ik hoop dat jullie nog een plekje in huis vrij hebben voor mij!

Groetjes,

Heloise

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.