Imogen uit Australië

Imogen zoekt een gastgezin

14 jaar • Australië • augustus tot januari 2025

Talenkennis: Engels (moedertaal) • Duits (basis)
Interesses: Lezen • Bakken • Gamen • Fietsen
Eigenschappen: Avontuurlijk • Zorgzaam • Sociaal • Eerlijk

Beste toekomstig gastgezin,

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Imogen en ik ben 14 jaar oud.  Mijn vrienden omschrijven mij als zorgzaam, vriendelijk, avontuurlijk en sociaal. Ik vind het leuk om met vriendinnen af te spreken en op avontuur te gaan. In augustus kom ik naar Nederland om Nederland en het uitwisselingsavontuur te ervaren en ik heb hier heel veel zin in

Over mij:

Mijn hobby’s die ik heb zijn lezen, bakken, wandelen, fietsen, gamen en muziek luisteren. Bakken vind ik leuk omdat je bezig bent met iets lekkers maken en je dit kan delen met vrienden en familie. Om tot rust te komen vind ik het fijn om in de natuur te wandelen en te lezen over verschillende levens en verhalen. Tijdens het gamen vind ik het leuk om andermans mening te horen over de karakters en het spel zelf. In onze vrije tijd gaan mijn beste vriendinnen en ik fietsen en proberen wij nieuwe activiteiten, bijvoorbeeld schaatsen, maar wij helpen elkaar ook met huiswerk en vragen over school. Ik ben geïnteresseerd in geschiedenis en over hoe de mensen vroeger leefden en nu leven, daarom wil ik in de toekomst graag archeoloog worden

Ik vind het leuk om jullie kort mee te nemen in een week in mijn leven! Een doordeweekse dag sta ik om 7 uur op en loop ik om half 9 naar school. Na school spreek ik graag af met mijn vriendinnen en rond 17:00 uur ga ik naar huis om met mijn familie te eten en huiswerk te maken. In het weekend doe ik vaak leuke dingen met vriendinnen zoals schaatsen, fietsen en lunchen, maar mijn zondag breng ik graag door met mijn familie.

Mijn familie:

Mijn gezin bestaat uit mijn moeder, vader, zus, Audrey de hond, Luna de kat en Mr Tibbles de vis. Ik ben erg hecht met mijn zus en we doen veel leuke dingen samen, zoals winkelen en series kijken. Met mijn moeder ga ik vaak winkelen, wandelen en kamperen en met mijn vader kook ik graag en game ik.

Heel erg bedankt voor jullie huis openstellen en ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten!

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Imogen

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.