Lou-Diana uit Frankrijk

Lou-Diana uit Frankrijk

Lou-Diana zoekt een gastgezin

15 jaar • Frankrijk • augustus tot zomervakantie 2025

Talenkennis: Frans (moedertaal) • Engels (goed) • Spaans (goed)
Interesses: Films kijken • Muziek luisteren • Musea • Debatteren
Eigenschappen: Creatief • Gepassioneerd • Extravert • Avontuurlijk

Bonjour toekomstig gastgezin,

Ik ben Lou-Diana, een 15-jarig meisje uit het zuiden van Frankrijk. Gepassioneerd over kunst ben ik zeker! Ik hou ervan om creatief te zijn. Mijn favoriete uitjes zijn naar musea gaan of naar de bioscoop. Ik heb zelfs een eigen film geschreven afgelopen zomer! Het zou fantastisch zijn om deze te verfilmen. De speelsters heb ik al gevonden dus wie weet ben ik al bezig! Zelf speel ik er natuurlijk ook in!

Over mij:

In het buitenland studeren en wonen is iets wat ik graag zou willen doen. Ik ben nieuwsgierig van mezelf en dat helpt me bij het leren kennen van nieuwe mensen. Mijn droom is om actrice te worden, al ga ik waarschijnlijk fashion of rechten studeren als ik klaar ben met de middelbare school. Mijn vrienden zijn mijn tweede familie! Ik ken ze vanaf kleins af aan en ik ben blij hen in mijn leven te hebben.

Mijn familie:

Activiteiten die ik samen met mijn familie onderneem zijn wandelen, hardlopen, spelletjes spelen, reizen en nog veel meer. We zijn dus erg actief! Mijn relatie met mijn zusje is het beste. Ik heb verder nog twee jongere halfzusjes. Een familiemens kun je mij wel noemen! Mijn neven en nichten voelen als broers en zussen. We lachen veel, doen fashion shows op het strand of watergevechten. Ik kan voor uren over mijn familie praten met een lach op mijn gezicht! Af en toe kook ik voor mezelf aangezien ik vegetarisch ben, dat vind ik geen probleem om te doen. Mijn zusje eet af en toe ook mee dus dan kook ik voor twee!

Ik heb er zin in en hoop jullie snel te ontmoeten!

Groetjes,

Lou-Diana

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.