Maxence uit België

Maxence uit België

Maxence zoekt een gastgezin

17 jaar • België • augustus tot januari 2025

Talenkennis: Frans (moedertaal) Engels (basis) Nederlands (basis)
Interesses: Scouting Hockey Fietsen Luisteren naar muziek
Eigenschappen: Extravert Avontuurlijk Sportief Sociaal

Beste toekomstige gastgezin,

Mijn naam is Maxence, ik ben 17 jaar oud en ik kom uit België. Ik ben een leuke, sportieve en avontuurlijke jongen die geïnteresseerd is in andere culturen! 

Over mij:

Vanaf kleins af aan ben ik lid bij de scouting. Zo startte ik zonder ervaring en ben ik momenteel ‘Unit chief’ met veel verantwoordelijkheid. Dit heeft me de kans gegeven om veel verschillende mensen te ontmoeten en samen doelen te bereiken. Hockey is daarnaast een sport die ik uitoefen. Als je dacht dat ik het daarbij hield dan heb je het mis! Samen met mijn vader beoefen ik nog veel meer verschillende sporten namelijk: wielrennen, hardlopen, golfen en skiën. Dat zijn activiteiten die wij samen erg leuk vinden om te doen! Afgelopen jaar heb ik zelfs een triatlon gelopen! Kitesurfen en golf staan nog op de planning. 

Mijn familie:

Mijn ouders en Ik hebben een goede band ondanks dat ze gescheiden zijn. Het gezin bestaat uit mijzelf en 3 jongere zusjes. Samen met mijn oudste zus hockey ik en zijn we lid van dezelfde scoutingvereniging. Mijn ouders zeggen vaak dat ik dingen niet moet uitstellen, maar ik zorg er altijd voor dat het gedaan is! Ik ontferm mij over de tuin en ben vaak hout aan het hakken. Heb je een openhaard thuis? Dan heb je dus een goeie aan mij!  

Ik hou van dieren en zo hebben wij thuis ook bijen! Gelukkig heb ik geen allergie want ik ben al veel te vaak gestoken! De honing die wij hierbij verzamelen is heerlijk en zal ik zeker meenemen naar Nederland zodat jullie deze kunnen proeven! Ik zou later als het kan gastouder willen worden om zo andere ook de kans te geven om op uitwisseling te gaan zoals jullie die aan mij hebben gegeven.  

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en dit avontuur te laten beginnen! 

Groetjes, 

Maxence  

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Ontmoet Maxence

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.