Mew (Yahbha) uit Thailand

Mew (Yahbha) uit Thailand

Mew zoekt een gastgezin

15 jaar • Thailand • augustus tot zomervakantie 2025

Naam: Officieel heet ik Yahbha, maar iedereen noemt me Mew
Talenkennis: Thai (moedertaal) • Engels (uitstekend)
Interesses: Snorkelen Lezen • Fietsen • Basketbal
Eigenschappen:  Vriendelijk Begripvol Respectvol

Beste toekomstige gastouders,

Ik ben Mew, een high school student uit Thailand, op zoek naar een gastgezin in Nederland om mijn horizon te verbreden. Ik woon met mijn ouders, zusje, opa, oma, en vier geadopteerde katten. Mijn interesses variëren van surf skating, kunstschaatsen, snorkelen tot lezen, spelletjes en films. Fietsen en boogschieten zijn activiteiten waar ik ook van geniet.

Samen met mijn familie hebben we vrijwilligerswerk gedaan tijdens Covid-19, waarbij we kookten en voedsel uitdeelden in sloppenwijken. Ik ben een avondmens en ben al bekend met Nederlandse lekkernijen zoals rookworst, bitterballen, stroopwafels en broodje hagelslag.

Mijn passie voor de zee leidt me naar de droom van mariene bioloog, en ik kan zelfs enkele Thaise gerechten voor jullie koken als jullie dat leuk vinden. In mijn vrije tijd ga ik graag mee met mijn moeder, die vrijwillig EHBO- en CPR-trainingen geeft.

Mijn ouders beschrijven mij als een vrolijke, vriendelijke en hartelijke meid die altijd klaarstaat om anderen te helpen. Ze benadrukken mijn liefde voor hen en hoe ik hen als vrienden behandel.

Mijn ouders willen jullie oprecht bedanken voor alles wat jullie voor mij zullen doen. Ze hopen oprecht dat jullie in de toekomst naar Thailand kunnen komen om onze cultuur te ervaren en onze gastvrijheid te voelen.

Ik ben al begonnen met het leren van Nederlands op een taalschool en kijk ernaar uit om deel uit te maken van jullie gezin en samen prachtige herinneringen te creëren.

Met warme groeten,

Mew

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.