Milena uit Duitsland

Milena uit Duitsland

Milena zoekt een gastgezin

16 jaar • Duitsland • augustus tot zomervakantie 2025

Talenkennis: Duits (moedertaal) • Engels (goed) • Latijn (basis)
Interesses: Muziek luisteren • Lezen • Paardrijden • Koken
Eigenschappen: Creatief • Muziekliefhebber • Doener

Hallo toekomstig gastgezin,

Lekker creatief en muzikaal dat is hoe ik mezelf zou omschrijven. Voor het concert van Harry Styles heb ik mijn outfit zelf ontworpen en mijn broek versierd. Benieuwd? Bekijk mijn foto-impressie!

Over mij:

Vanaf mijn vierde deed ik al aan paardrijden. Dit was een van mijn favoriete dingen om te doen. Helaas hebben mijn ouders en ik het besluit genomen om te stoppen. Ik had het namelijk te druk met school, maar wie weet zou ik in Nederland weer de draad kunnen oppakken?

Ik ben groot fan van Harry Styles, Louis Tomlinson en Taylor Swift. Dit zijn mijn favoriete artiesten! In mijn vrije tijd spreek ik graag af met mijn vriendinnen om lekker te gaan shoppen, naar concerten te gaan of thuis muziek te luisteren. Een dansje daarbij vinden wij zeker niet erg! Van kleins af aan heb ik lezen altijd erg leuk gevonden. Ik kan zo wegduiken in een goed boek! Op de lagere school deed ik altijd mijn best om snel goed te leren lezen, en dat heeft mij zeker wat opgeleverd!

Mijn familie:

Thuis zijn we met zijn drietjes, mijn ouders, ik en ons kleine hondje dus eigenlijk zijn we met z’n vieren thuis. Ik heb een hele goede band met mijn ouders. Twee keer per week ga ik sporten in de sportschool samen met mijn vader. We proberen altijd samen te eten en dan ook veel met elkaar te praten over wat ons bezig houd zodat we niet langs elkaar heen leven.

Ik heb ontzettend veel zin om naar Nederland te komen voor mijn uitwisseling en kan niet wachten om jullie te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Milena

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.