Nacho (Ignacio) uit Spanje

Nacho (Ignacio) zoekt een gastgezin

14 jaar • Spanje • augustus tot november 2024

Talenkennis: Spaans (moedertaal) • Nederlands (goed) • Engels (goed)
Interesses: Tennis • Voetbal • Skiën • Gamen • Films/tv kijken
Eigenschappen: Sportief • Extravert • Doener • Avontuurlijk

Hoi toekomstig gastgezin,

Ik vind het heel leuk om jullie te leren kennen en mezelf aan jullie voor te stellen. Mijn naam is Ignacio maar iedereen noemt mij Nacho! Ik woon in Madrid maar ik heb ook 2 jaar in België gewoond. Daarna heb ik nog 7 jaar op een Nederlandse school gezeten dus ik kan vloeiend Nederlands. Ik ben alleen nog nooit in Nederland geweest dus ik vind het nu echt tijd om Nederland te gaan bezoeken!

Over mij:

Ik hou enorm van actief bezig zijn! Mijn favoriete sporten zijn voetbal, tennis en skiën! Ik vind het ook heerlijk om een wandeling met mijn hond Leia te maken. Ik ben dol op dieren, dus als mijn toekomstig gezin een hond heeft, zou ik dat wel super tof vinden. Mijn vrienden omschrijven mij als altijd vrolijk, sociaal en respectvol. Ik ben graag met mensen omdat ik sociale interactie belangrijk vind. Ik zou het daarom heel leuk vinden om met iemand van mijn leeftijd te wonen waarmee ik samen activiteiten kan ondernemen. Dat vind ik leuker dan alleen dingen doen.

Mijn familie:

Ik woon met mijn vader, moeder en mijn broer. Ik ben verantwoordelijk voor het verzorgen van de hond en ik help met koken. Als ik ergens mee zit, praat ik er graag over met mijn ouders of mijn vrienden.

Ik ben enorm benieuwd naar het Nederlandse eten en ik hoop mijn Nederlands door middel van dit avontuur te verbeteren! Ik kan niet wachten om nieuwe vrienden te maken en naar jullie toe te komen.

Groetjes,

Nacho

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.