Poyraz uit Turkije

Poyraz uit Turkije

Poyraz zoekt een gastgezin

15 jaar • Turkije • augustus tot zomervakantie 2025

Talenkennis: Turks (moedertaal) • Engels (goed) • Duits (basis)
Interesses: Schaken • Sport • Films kijken • Luisteren naar muziek • Gaming
Eigenschappen: Georganiseerd • Sportief • Creatief • Denker

Beste toekomstig gastgezin,

Ik ben Poyraz, een 15 jarige jongen uit Turkije die niet kan wachten op zijn uitwisseling naar Nederland! Ik zou graag nieuwe plekken willen ontdekken en over een andere cultuur leren. Ik ben al eens eerder in Nederland geweest op vakantie, maar toen was ik nog jong en daar kan ik me dat nauwelijks wat van herinneren. Het enige dat ik wel nog weet is dat Nederland prachtige landschappen heeft!

Over mij:

‘’Een leuke, sportieve en behulpzame jongen’’ is hoe vrienden mij beschrijven, en daar ben ik het helemaal mee eens! Ik kan daar nog een paar dingen aan toevoegen. Mezelf zou ik beschrijven als een kalm persoon die zich graag intellectueel ontwikkelt, daarom heb ik ook een denk-hobby, namelijk schaken! Dit doe ik vaak met mijn vrienden. Actief ben ik zeker, ik hou namelijk ook van fietsen, skiën, zwemmen, voetballen en tafeltennis spelen.

Over het algemeen ben ik een stil persoon, maar als ik eenmaal comfortabel ben word ik steeds meer open. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek, kijk ik naar films en sportzenders of speel ik spelletjes op de computer. Mijn favoriete muziek genre is rap, maar ik luister ook naar phonk. Dat is een iets modernere muziekstijl waar vooral goeie beats in zitten!

Mijn familie:

Mijn familie bestaat uit mijn ouders, zus en ik. Activiteiten ondernemen wij meestal in het weekend want dan heeft iedereen namelijk tijd. We gaan vaak naar het theater of kijken thuis een film. Na het avondeten kletsen we als gezin altijd goed bij, zo kunnen we soms uren aan tafel blijven zitten. Dat is iets wat bij onze cultuur hoort! Mijn oudere zus studeert in het buitenland, maar komt soms ook op bezoek. Als ze eenmaal is gearriveerd hebben we altijd een ritueel, samen cake bakken!

Ik hoop dat je een beter beeld hebben gekregen over wie ik ben. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en samen Nederland te ontdekken!

Met vriendelijke groet,

Poyraz

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.