Rebecca uit Duitsland

Rebecca zoekt een gastgezin

15 jaar • Duitsland • augustus tot zomervakantie 2025

Talenkennis: Duits (moedertaal) •  Engels (goed) • Spaans • Frans
Interesses: Paardrijden • Voetbal • Geschiedenis • Bakken
Eigenschappen: Behulpzaam • Creatief • Sympathiek • Open

Hallo toekomstig gastgezin,

Ik ben Rebecca, een 16-jarige studente uit Duitsland, gepassioneerd over geschiedenis en sport. Ik vind het geweldig om te leren over belangrijke historische gebeurtenissen en ik geniet ook om fysiek actief te zijn, vandaar mijn interesse in het vak Sport op school. Mijn doel is om na mijn middelbare school naar de universiteit te gaan.

Over mij:

Ik zie als mijn belangrijkste kwaliteiten dat ik open minded en creatief ben. Mijn vrienden zouden me omschrijven als behulpzaam, zorgzaam en sympathiek. Mijn hobby's zijn paardrijden - iets wat ik al 14 jaar doe - en voetballen, een sport die ik sinds een jaar beoefen.

Ik houd ervan om creatief bezig te zijn en tijd door te brengen met mijn vrienden, maar soms waardeer ik ook momenten van alleen zijn, met alleen muziek of een goed boek.

Mijn familie:

Wat mijn familie betreft, wij eten meestal alle maaltijden samen. Soms maken we gezamenlijke wandelingen. Thuis heb ik ook taken, zoals het opruimen van mijn kamer, helpen bij het koken, schoonmaken van het huis en helpen in de tuin. Ik vraag altijd om toestemming wanneer ik met vrienden uit wil gaan en we hebben afspraken over hoe laat ik thuis moet zijn. We maken ook afspraken over ‘schermtijd’.

Ik kijk er enorm naar uit om deel uit te maken van jullie familie, nieuwe ervaringen op te doen en een hechte band op te bouwen. Ik hoop dat ik niet alleen mijn kennis kan vergroten, maar ook waardevolle herinneringen kan creëren.

Met vriendelijke groeten,

Rebecca

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.