Victoria uit de Verenigde Staten

Victoria zoekt een gastgezin

15 jaar • Verenigde Staten • 2 maanden

Talenkennis: Engels (moedertaal) • Spaans (goed)
Interesses: Lezen • Piano spelen • Kickboksen • Films kijken
Eigenschappen: Avontuurlijk • Creatief • Avond persoon • Grappig

Hoi toekomstig gastgezin,

Ik ben Victoria en ik ben 15 jaar oud. De Nederlandse taal leren is een leuke uitdaging, maar ik heb er heel veel zin in om deze met beide handen aan te pakken! Ik kom uit Mexico maar ik woon al heel lang in de Verenigde Staten, hierdoor spreek ik zowel Engels als Spaans.

Over mij:

Als je mij voor het eerst ontmoet kan ik best verlegen zijn, maar als ik me op m'n gemak voel en je mij beter leert kennen ben ik heel grappig en levendig! Vooral mijn vrienden vinden me grappig. Ik hou ontzettend veel van muziek en speel de piano al 9 jaar. Lezen is ook een van mijn hobby’s. Waar ik een stuk minder verlegen ben is als ik aan het kickboksen ben, dat doe ik nu al 3 jaar lang en ik vind het absoluut heerlijk om te doen! Het is een uitlaatklep en mijn club heeft een hele fijne gemeenschap, wat het nog beter maakt. Ik wil heel graag te weten komen hoe het leven in Nederland is, omdat ik later graag naar de universiteit in Leiden wil en International Criminal Law (Rechten) wil studeren.

Mijn familie:

Thuis zijn we met zijn drieën. Mijn moeder, mijn vader en ik. Verhuizen ben ik best gewend, wij hebben al regelmatig verhuisd in Amerika. Hierdoor weet ik weet hoe het is om op een nieuwe school terecht te komen en nieuwe vrienden te moeten maken. We hebben 3 huisdieren die ik graag aan je voorstel: onze hond die Baby Biscuit heet, en onze twee katten Peanut en Mr. Whisker. Ze zijn alle drie super lief en ze zullen me vast erg missen! Ik hoop dat je zo een beter beeld hebt gekregen over wie ik ben, wat ik leuk vind en mijn familie.

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten!

Lieve groetjes en tot hopelijk tot snel!

Victoria

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.