Soline uit België

Soline zoekt een gastgezin

18 jaar • België • augustus tot januari 2025

Talenkennis: Frans (moedertaal) • Nederlands (goed) • Engels (goed)
Interesses: Muziek luisteren • Zingen • Pianospelen • Acteren/Theater spelen
Eigenschappen: Creatief • Zorgzaam • Perfectionistisch • Grappig

Hoi toekomstig gastgezin

Ik ben Soline, een 18-jarige dame uit België. Ik hoop door dit avontuur wat zelfverzekerder Nederlands te spreken, meer volwassen te worden en de cultuur te leren kennen. Ik kan al wel Nederlands praten, maar ik vind dat nu nog erg spannend omdat ik erg perfectionistisch ben. Maar ik ga deze uitdaging graag aan en ik kan niet wachten om deel uit te maken van jullie gezin!

Over mij:

Mijn grootste passie is het spelen in musicals! Als ik op het toneel ben kan ik volledig mezelf zijn en vergeet ik de wereld om mij heen. Ik vind het erg leuk dat ik al mijn hobby’s hierin kan combineren: zingen, dansen en acteren. Ik heb hierdoor de liefste vrienden ontmoet. Ik kan voordat ik je ken wat verlegen zijn, maar zodra ik mij om mijn gemak voel, ben ik heel gevoelig, zorgzaam en kan ik best grappig zijn. Sinds mijn zesde jaar speel ik piano. Het helpt mij om rustig te worden en even in mijn eigen bubbel te zijn. Ik kan ook erg genieten van het luisteren naar muziek. Maar maak je geen zorgen hoor, ik zal mijn koptelefoon meenemen zodat jullie geen last hebben van mijn muziek! Ik zou mezelf niet echt beschrijven als een feestbeest, mij maak je eerder blij met samen een spelletje doen of iets bakken.

Mijn familie:

Ik heb hele lieve ouders en een leuke broer. Ik heb een hele hechte band met mijn broer, we gaan vaak samen uit eten of naar het theater. Met mijn moeder ga ik soms op vakantie voor een girls trip. Ik vind dat altijd heel gezellig! Ik zit niet op een sport maar dat betekent niet dat ik het niet leuk vind om ernaar te kijken. Mijn vader en ik kijken van jongs af aan samen Formule 1. Ik vind het een geweldige sport! Een familielid die ik nu nog niet heb benoemd maar die ik wel erg zal gaan missen is onze hond Looky. Ik wandel elke ochtend met hem.

Bedankt voor jullie gastvrijheid en ik heb erg veel zin om dit geweldige avontuur met jullie aan te gaan!

Lieve groetjes,

Soline

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.