Titirat (Yin) uit Thailand

Titirat zoekt een gastgezin

17 jaar • Thailand • april tot zomervakantie 2024

Talenkennis: Thais (moedertaal) • Engels (goed)
Interesses: Ukelele • Dansen • Zingen • Koken
Eigenschappen: Vrolijk • Optimistisch • Vriendelijk • Zorgzaam

Beste toekomstige gastgezin,

Ik ben ondergedompeld in de Nederlandse cultuur de afgelopen maanden en ik ben vanaf april op zoek naar een nieuw gastgezin!

Over mij:

  • Ik verzamel ansichtkaarten. Overal waar ik kom, neem ik er een mee. 
  • Ik was als klein meisje erg geïnteresseerd in de tandarts wanneer ik hier een bezoekje aan bracht. Daardoor zou ik graag in de toekomst ook tandarts willen worden. 
  • Kerstmis is mijn favoriete tijd van het jaar, de verschillende lichtjes en decoratie maken mij erg vrolijk. Er worden altijd een hoop activiteiten georganiseerd rond deze tijd. 
  • In Nederland wil ik niets liever dan nieuwe dingen leren, zoals sporten. Ik speel nu al graag badminton en tennis, maar ik zou ook iets nieuws willen leren. Misschien volleybal of voetbal? 
  • Mijn favoriete eten is Koreaans eten, omelet en heel veel soorten fruit. Ik ben dol op fruit. Noedels ook overigens.  

 

Mijn familie:

Ik woon samen met ouders, broer en hond in Nan in het mooie noorden van Thailand. Mijn hond heet Toe en is een erg slimme hond, hij is een beetje een circus hond geworden door alle trucjes die hij tegenwoordig kan. Ik zou erg graag in een groot gezin wonen, dat lijkt mij nu zo gezellig. De vrolijke en levendige atmosfeer. Ik hou ervan om te zorgen voor anderen, daar krijg ik een warm en liefdevol gevoel van.

Quote van ouders: Ze houdt ervan om nieuwe culturen te leren kennen, maar de Nederlandse cultuur heeft haar altijd gefascineerd.”  

Hartelijke groeten,

Titirat

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.