Ty (Veranon) uit Thailand / VS

Ty (Veranon) uit Thailand / VS

Ty zoekt een gastgezin

16 jaar • Thailand • augustus tot zomervakantie 2025

Naam: Officieel heet ik Veranon, maar iedereen noemt me Ty
Talenkennis: Thais(moedertaal) en Engels (uitstekend)
Interesses: Golf  Voetbal  Gitaar spelen  Boogschieten

Beste toekomstige gastouders,

Ik ben Ty, een energieke en avontuurlijke jongen die altijd in beweging is! Of het nu gaat om golf, voetbal, hardlopen of boogschieten, ik omarm elke vorm van sport, zowel actief als via de televisie. Ik ben geboren in de VS maar momenteel woonachtig in Bangkok. Jullie kunnen een harde werker in huis verwachten, een actieve en gezellige jongen die jullie leven zal verrijken.

Ik ben een ochtendmens en word soms al om 5 uur ’s ochtends wakker om te gaan joggen. Mijn passie voor sport strekt zich uit tot golf, hardlopen en zelfs mijn interesse in wetenschap, waar ik een carrière in biochemie of chemische technologie overweeg. Naast mijn sportieve activiteiten speel ik ook piano, gitaar en drums.

In mijn hechte gezin, bestaande uit mijn ouders en broer, deel ik graag momenten van sport en maaltijden. Ik draag verantwoordelijkheid voor 6 huisdieren, voornamelijk vogels, waarvoor ik zorg en ervoor zorg dat ze gelukkig zijn. Mijn ouders zeggen over mij: “Hij is dapper, gehoorzaam, gedisciplineerd en volwassen. Hij neemt verantwoordelijkheid in alles wat hij doet.” En tegen mijn gastgezin zeggen zij: ‘’Beste toekomstige gastgezin, jullie krijgen een harde werker in huis. Een actieve en gezellige jongen waar jullie veel plezier aan zullen beleven.’’

Met een uitstekende beheersing van zowel Thais als Engels, breng ik een diversiteit aan talenten en interesses met me mee, waaronder golf, voetbal, gitaarspelen en boogschieten.

Met vriendelijke groeten,

Ty (Veranon)

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Ontmoet Veranon

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.