Vienna (Pin-Yan) uit Taiwan

Vienna (Pin-Yan) uit Taiwan

Vienna zoekt een gastgezin

15 jaar • Taiwan • augustus tot zomervakantie 2025

Naam: Officieel heet ik Pin-Yan, maar iedereen noemt me Vienna
Talenkennis: Chinees (moedertaal), Engels (goed) , Japans (goed)
Interesses: Lezen  Kamperen  Piano spelen  Volleybal
Eigenschappen: Bescheiden • Vriendelijk  Eerlijk • Verantwoordelijk

Beste gastouders,

Het is mijn wens om in Nederland buiten mijn comfortzone te treden en mijn verlegenheid te overwinnen. Ik hoop hier bij jullie de tijd te krijgen elkaar te leren kennen.

Over mij:
Mijn passie voor wetenschap, vooral biologie, en mijn liefde voor het lezen van romans helpen me ontspannen. Als sportliefhebber geniet ik van diverse balsporten en koester ik mijn droom om internationaal vrijwilligerswerk te doen in Nederland. Mijn toekomstige doelen omvatten studeren in het buitenland en de wereld rondreizen, met een diepe liefde voor het ontdekken van prachtige landschappen.

Met vloeiend Chinees, goed Engels en Japans, ben ik een veelzijdige individu met interesses in lezen, kamperen, piano spelen en volleybal. Mijn bescheiden, vriendelijke, eerlijke en verantwoordelijke eigenschappen maken me enthousiast om nieuwe mensen te ontmoeten en van uw gastvrijheid te genieten.

Mijn familie:

Ik kom uit een hechte familie, waarin mijn jongere broer en ik doordeweeks naar school gaan terwijl mijn ouders werken. In het weekend genieten we van gezamenlijke activiteiten, van kaartspellen tot het bijwonen van sportevenementen. Thuis draag ik graag bij aan huishoudelijke taken zoals afwassen en schoonmaken.
Quote van ouders: ‘’Vienna is een persoon die zorgvuldig nadenkt en observeert voordat ze beslissingen neemt.’’ 

Met vriendelijke groet,

Vienna

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.