Zehra uit Turkije

Zehra zoekt een gastgezin

16 jaar • Turkije • augustus tot zomervakantie 2025

Talenkennis: Turks (moedertaal) • Engels (goed) • Frans (basis)
Interesses: Lezen • Pianospelen • Volleybal • Muziek
Eigenschappen: Flexibel • Positief • Behulpzaam • Hardwerkend

Hoi toekomstig gastgezin,

Ik ben Zehra, een 16-jarig meisje uit Istanbul, Turkije. Ik ben een harde werker die graag haar doelen bereikt. Ik ben nu al enthousiast over wat mij allemaal te wachten staat het komende jaar! Ik heb erg veel zin om de Nederlandse cultuur te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.

Over mij:

Ik ga er graag op uit met mijn vriendinnen! We vinden het heel leuk om in de stad te wandelen en over van alles te kletsen. Mijn vriendinnen zeggen vaak dat ik positief in het leven sta, behulpzaam en liefdevol ben. Ik ben op school lid van het ‘debate team’ en voorzitter van de ‘Buddies club', een organisatie die mensen met ontwikkelingsachterstand bijstaat. Ik ben dol op geschiedenis! Boeken lezen van verschillende schrijvers om meer te leren over hun cultuur is iets wat ik altijd al leuk heb gevonden. Daarom kan ik niet wachten om over de cultuur van Nederland te leren en deze zelf te ervaren.

Muziek is ook een passie van mij, ik luister naar alle genres. Zelf speel ik al acht jaar piano! Volleybal en atletiek zijn de sporten waar ik van houd. Yoga lijkt mij ook leuk om eens te proberen.

Mijn familie:

Ik woon met mijn moeder en mijn broertje van 14 jaar. Mijn ouders zijn gescheiden maar ze zijn nog steeds goede vrienden dus dat is erg prettig. Ik zie mijn vader ook vaak. We gaan dan het liefst samen naar voetbalwedstrijden! Ik zou mijn gezin beschrijven als milieubewust en actief. Met mijn moeder vind ik het heerlijk om in de auto naar onze favoriete liedjes te luisteren. Naast mijn lieve familieleden woon ik ook met mijn twee honden en mijn kat. Ik help mijn moeder graag hen te verzorgen!

Ik wil jullie alvast bedanken voor jullie bereidheid om iemand in huis te nemen en misschien mij deel te laten nemen aan jullie familie! Ik kan niet wachten!

Veel liefs,
Zehra

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.