Beatrice uit Italië

Beatrice uit Italië

Beatrice zoekt een gastgezin

16 jaar • Italië • augustus tot zomervakantie 2025

Talenkennis: Italiaans (moedertaal) • Engels (vloeiend) • Spaans • Frans • Duits
Interesses: Synchroonzwemmen • Koken • Humane wetenschappen • Films
Eigenschappen: Behulpzaam • Beleefd • Hardwerkend • Sportief

Beste toekomstig gastgezin, 

 Mijn naam is Beatrice, een 16-jarige studente uit Italië die enorm veel zin heeft in haar avontuur in Nederland.

Over mij:

Mijn interesses zijn breed; ik geniet van zwemmen, koken, films kijken en humane wetenschappen. Ik doe al 9 jaar aan synchroonzwemmen, een sport die mijn passie en doorzettingsvermogen weerspiegelt. Ik verdiep me ook graag in boeken om mijn horizon te verbreden. 

Bij ons thuis is het altijd een drukke bedoening, met twee honden, een kat en allerlei andere dieren. In de toekomst wil ik iets met kinderen en gezondheidszorg doen, bijvoorbeeld neuropsychiatrie. In ons huishouden help ik vaak mee met klusjes. Een voorbeeld hiervan is het schoonmaken van mijn eigen kamer. Daarnaast vind ik tuinieren erg leuk.

Mijn familie:

Mijn familie bestaat uit mijn ouders en broer, met wie ik een hechte band heb. We halen veel geluk van het samenzijn en het gezamenlijk eten als waardevolle momenten. 

Ik bewonder mensen die de stap zetten om naar het buitenland te gaan. Dit heeft mij gestimuleerd om hetzelfde te doen. Hoewel mijn eerste gedachte was om naar Amerika te gaan, heeft Nederland uiteindelijk mijn hart veroverd en ben ik verliefd geworden op het land en zijn cultuur. 

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en onderdeel te worden van jullie gezin. Ik ben ervan overtuigd dat we samen nieuwe herinneringen zullen creëren en een betekenisvolle tijd zullen delen. 

Met vriendelijke groet, 

Beatrice

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.