Constanza uit Mexico

Constanza zoekt een gastgezin

15 jaar • Mexico • Schooljaar 2024/2025

Talenkennis: Spaans (moedertaal) Engels (goed)
Interesses: VoetbalLezen Fotografie Koken
Eigenschappen: Loyaal Gedisciplineerd Slim Eerlijk

Hoi toekomstig gastgezin,

Mijn naam is Constanza, ben 15 jaar en afkomstig uit Mexico. Nederland is een mooi progressief land, met een rijke historie en een fijn land om in te leven. Het lijkt me heel gaaf om mij te verdiepen in de Nederlandse cultuur en meer te leren over het leven in Nederland als gezin en over de tradities. Ik kijk ernaar uit om met jullie stroopwafels te proeven, molens te spotten, Koningsdag te vieren en Madurodam te bezoeken.

Over mij:

Eén van mijn grootste hobby’s is lezen en dan vooral romantiek, drama en avontuur. Naast lezen vind ik het leuk om bezig te zijn met schilderen en koken. Ik vind het leuk om te koken voor mijn familie en het liefst maak ik pasta. Misschien dat ik dit snel voor jullie kan maken? Verder ga ik vaak met mijn familie winkelen en naar de bioscoop om nieuwe films te zien en dan bespreken we de film en onze gedachtes na
In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal en het lijkt mij erg leuk om te leren paardrijden, want ik vind paarden hele fijne dieren.  Mijn vrienden zie ik vaak na school en kennen elkaar al ons hele leven. We doen vaak leuke dingen in het weekend en we staan altijd voor elkaar klaar.

Mijn familie:

Wij wonen met het gezin in Mexico en ik ben het middelste kind. Ik woon met mijn ouders, Alondra en Sergio, en mijn broer van 18 en mijn zusje van 10 jaar. Mijn familie is heel belangrijk voor mij, want zij zijn er altijd voor mij. Mijn broer en ik zijn heel hecht, hij voelt precies aan hoe ik mij voel en we kunnen goed praten. Voor mijn kleine zusje wil ik haar grote voorbeeld zijn, haar beschermen en voor haar zorgen.

Met vriendelijke groeten,

ConstanzaMeer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.