Francesca uit Italië

Francesca zoekt een gastgezin

16 jaar • Italië • augustus tot zomervakantie 2025

Talenkennis: Italiaans (moedertaal) •  Engels (vloeiend)
Interesses: Muziek luisteren • Lezen • Sporten  • Films kijken
Eigenschappen: Ambitieus • Verantwoordelijk • Nieuwsgierig • Grappig

 

Hallo toekomstig gastgezin,

Mijn naam is Francesca, een 16-jarige uit het betoverende Sardinië, Italië. Ik verlang ernaar om mijn grenzen te verleggen en ben dankbaar voor de kans om naar Nederland te komen voor een verrijkende uitwisselingservaring. Ik woon in een knus dorpje, omringd door de kalme zee, met mijn oudere broer van 20. Mijn vader werkt als verpleegkundige en mijn moeder is fysiotherapeut.

Over mij:

Mijn interesses zijn divers; ik geniet van het luisteren naar muziek, sporten, verdiepen in boeken en het kijken van films. Een van mijn levensdoelen is om zoveel mogelijk talen te leren, en mijn uitwisseling naar Nederland is daarvoor een geweldig begin.

Ik koester de rust van de natuur, vooral tijdens zonsondergangen die mijn hart verwarmen. Thuis hebben we een papegaai die kleur toevoegt aan ons huiselijke leven. Sporten is mijn uitlaatklep om mijn gedachten te verfrissen, vooral tijdens drukke studieperiodes. Het helpt me om mijn hoofd leeg te maken en een gezonde balans te behouden.

Mijn familie:

Hoewel mijn dorpje rustig is, waar weinig opwinding plaatsvindt, vind ik vreugde in de schoonheid van de natuur en de nabijheid van de zee. Mijn vrienden zijn mijn tweede familie, maar ik koester ook mijn tijd met mijn broer, grootouders en neefjes en nichtjes. Thuis ben ik verantwoordelijk en help ik mee door mijn kamer netjes te houden, de tafel te dekken en af te ruimen, en de vaatwasser in te ruimen.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en deel uit te maken van jullie gezin. Samen nieuwe ervaringen opdoen en een band opbouwen, dat is waar ik naar uitkijk tijdens deze geweldige uitwisseling.

Met vriendelijke groet,

Francesca

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.