Isabella uit Australië

Isabella zoekt een gastgezin

15 jaar • Australië • augustus tot zomervakantie 2025

Talenkennis: Engels (moedertaal)
Interesses: Skiën • Paardrijden • Tennis • Muziek luisteren
Eigenschappen: Eerlijk • Avontuurlijk • Organiserend • Prestatiegericht

Hey toekomstig gastgezin,

Ik ben Isabella, een 15 jarig meisje uit Australië die in augustus naar Nederland komt om een uitwisseling te ervaren. Ik vind dat best wel spannend, maar ik heb er vertrouwen dat we het samen super leuk gaan invullen!

Over mij:

Ik kan mezelf het best beschrijven als een vrolijk en avontuurlijk persoon. Daar blijft het niet bij, actief ben ik namelijk ook! Mijn hobby’s bestaan uit zowel buiten- als binnen activiteiten. Denk hierbij vooral aan skiën, paardrijden en tennis, maar ook lezen en breien! Het ondernemen van dit soort bezigheden brengt mij altijd veel geluk. Je kan het eigenlijk zien als een uitlaatklep waar ik mijn creativiteit en zelfexpressie kan tonen!

Op school doe ik mijn best om goed te presteren. Biologie en economie zijn mijn favoriete vakken. Als ik later groot ben wil ik een hotel starten. Mijn interesse ligt dan ook het meest in Toerisme en Business management op dit moment!

Mijn familie:

In mijn gezin draait alles om liefde, warmte en ondersteuning. Mijn ouders en twee broertjes moedigen mij aan om mijn dromen na te streven! We hebben een hechte band en hebben bepaalde waarden die bij ons voorop staan. Vriendelijkheid, respect en vrijgevigheid zijn voorbeelden hiervan.

Ik kijk enorm uit naar de mogelijkheid om in Nederland te wonen! Het land heeft een rijke cultuur, prachtige landschappen en staat bekend om zijn progressieve waarden. Ik wil graag de taal leren en de lokale gebruiken plus tradities meemaken. Het leven in een Nederlands gastgezin biedt me daarnaast ook de kans om nieuwe vriendschappen te sluiten en samen mooie herinneringen te creëren!

Ik kan niet wachten om samen te lachen, nieuwe ervaringen op te doen en avonturen te beleven!

Met vriendelijke groeten,

Isabella

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.