Matt (Watchanun) uit Thailand

Matt zoekt een gastgezin

14 jaar • Thailand • augustus tot zomervakantie 2025

Naam: Officieel heet ik Watchanun, maar iedereen noemt me Matt
Talenkennis: Thais (moedertaal) en Engels
Interesses: Voetbal  Basketbal  Gitaar spelen  Bakken
Eigenschappen: Liefdevol • Volwassen • Slim • Behulpzaam

Hallo toekomstig gastgezin! Mijn naam is Matt, een vriendelijke high school student uit Thailand. Ik ben vastbesloten om mijn Nederlands te verbeteren en de uitdaging van een nieuwe taal aan te gaan tijdens mijn verblijf in jullie land. Wat betreft eten, ik ben helemaal niet kieskeurig en zou graag jullie lokale smaken ontdekken. Misschien kan ik jullie zelfs verrassen met een heerlijk Thais gerecht!

Over mij:

  •  Buitensporten zijn mijn passie, of het nu gaat om reizen, bergen, of de zee.
  •  Als enthousiaste voetbal- en basketbal fan, ben ik een trotse supporter van Arsenal en kijk ik ernaar uit om een Ajax-wedstrijd in de Arena bij te wonen.
  • Mijn interesse in natuurkunde en scheikunde weerspiegelt mijn nieuwsgierigheid naar hoe dingen werken. In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar, geniet ik van gezelschapsspellen en ga ik naar de film met vrienden.
  • In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar, geniet ik van gezelschapsspellen en ga ik naar de film met vrienden.

Mijn familie:

Familieleven:
Ik kom uit een gezin van vijf: vader, moeder, oom, tante en ikzelf. We delen ontspannen momenten, spelen voetbal samen en genieten van familiemaaltijden. Mijn ouders beschrijven me als volgt:

“Matt is dapper, gehoorzaam, gedisciplineerd en volwassen. Hij neemt  verantwoordelijkheid in alles wat hij doet.”  

Taken en gewoonten:
Bij ons thuis draag ik mijn steentje bij door mijn kamer schoon te houden, te helpen met huishoudelijke klusjes en mee te werken aan familiemaaltijden. Mijn ouders vinden het belangrijk dat ik verantwoordelijkheid neem, en ik heb een flexibele, ontspannen levensstijl.

Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van jullie gezin en samen nieuwe ervaringen te delen. Laten we samen een onvergetelijke tijd creëren!

Met vriendelijke groet,

Matt

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.