Sara T uit Italië

Sara T zoekt een gastgezin

17 jaar • Italië • augustus tot zomervakantie 2025

Talenkennis: Italiaans (moedertaal) • Engels (goed) • Spaans

Interesses: Dansen • Concerten • Koken •

Eigenschappen: Positief • Eerlijk • Loyaal • Creatief

Hallo toekomstig gastgezin,

Ik ben Sara, een 17-jarige studente uit Italië. Om maar met de deur in huis te vallen, vorig jaar heb ik als vrijwilliger kerstcadeautjes ingepakt voor kinderen van wie de ouders geen geld hebben voor cadeaus. Het was heel fijn om dat voor dei kinderen te kunnen doen, het gaf echt voldoening. In de toekomst hoop ik ook elke dag met een glimlach naar mijn werk te gaan en de wereld een beetje te kunnen verbeteren. Mijn favoriete vak is filosofie, maar scheikunde spreekt me minder aan. Ik volg ook danslessen.

Over mij:
Ik ben spraakzaam en sociaal, en ik vind het geweldig om nieuwe vrienden te maken. Mijn passie is tekenen, zelfs als kind ontwierp ik al mijn eigen kleding. Maar het allerliefste reis ik, nieuwe dingen ontdekken en nieuwe plaatsen zien. Ik heb ook een hond waar ik veel van hou.

Mijn familie:

Mijn familie is erg belangrijk voor me. We kijken bijna elke avond samen films en in het weekend gaan we samen naar het strand. Bij ons in huis verdelen we de taken. Mijn verantwoordelijkheden zijn de tafel opruimen na het eten, mijn kamer opruimen, de hond uitlaten en mijn eigen was doen.

Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van jullie gezin, nieuwe avonturen te beleven en herinneringen te maken. Bedankt voor deze kans en ik hoop dat we samen een geweldige tijd zullen hebben.

Met vriendelijke groeten,

Sara

Meer informatie?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag meer weten?

Van vragen naar antwoorden! Download ons magazine, stel je vragen of plan een informatieve intake. Wij helpen je graag.

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

High School Holland biedt buitenlandse jongeren de kans om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. De jongeren, tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur; vaak is dit de eerste keer dat ze voor een langere periode hun thuis verlaten en ze kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zodat ze pas écht kunnen ervaren wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen - families die openstaan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Als je deze ervaring aangaat, zul je je verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak willen de studenten ook iets van hun eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat je de droom van de student uitkomen? Lees meer over het worden van een gastgezin of bekijk alle studenten.

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.