Wie is Soraya?

Program Coordinator

In Juni 2023 afgestudeerd, ben ik nog maar net uit de schoolbanken. Tijdens mijn stage ben ik weer in de wereld van culturele uitwisselingen gedoken. Dit bracht prachtige herinneringen bij mij op en dit heeft me doen realiseren dat ik eigenlijk niets liever doe dan werken in deze wereld. Ik denk dat er niets mooiers is dan mensen van verschillende achtergronden en culturen bij elkaar brengen om zo de wereld een beetje begripvoller te maken en van elkaar te leren.

Het voelt een beetje gek om te zeggen, maar dit jaar is het 10 jaar geleden dat ik zelf op 17-jarige leeftijd op uitwisseling ben geweest met YFU naar Texas, Amerika. Een periode die ik nooit zal vergeten en waar ik heel veel heb geleerd. Ook al is het al zo lang geleden, ik heb nog steeds veel contact met mijn gastmoeder en zusje en zo af en toe bezoeken we elkaar. Ik ben enorm dankbaar voor die ervaring en gun elke toekomstige High School Holland student hetzelfde, want het is het mooiste wat me ooit is overkomen. Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan als Program Coördinator bij High School Holland.

Mijn enthousiasme is mijn superkracht, en ik laat me niet snel uit het veld slaan. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe avonturen, of het nu ziplinen over een canyon in Montenegro is of uit een vliegtuig springen boven Zeeland - niets is mij te gek!

“Gepassioneerd en avontuurlijk, bouw ik bruggen tussen culturen.”

Small country, great place!

Culturele uitwisselingen

Haal de wereld in huis en beleef een onvergetelijk avontuur met High School Holland.

Uitwisselingsstudenten

Jaarlijks komen meer dan 120 leergierige studenten vol enthousiasme en energie naar Nederland.

Samen voor persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze local coordinators, gastouders en scholen zorgen we voor een unieke uitwisseling.